Kalusteiden kierrätys

Kiertotalouspalvelumme auttaa, kun kalusteita pitää uusia ja vanhat jäävät tarpeettomiksi, tai kun toimitila pitää tyhjentää. Hoidamme isot ja pienet kohteet kellontarkasti ja maksimaalisella uudelleenkäyttöön ohjauksella. Meillä kalusteiden kierrätys ei ole sidoksissa uusien kalusteiden toimittamiseen, vaan toteutamme kaikenlaiset ja kaikenkokoiset projektit.

Kauttamme ohjautuu joka vuosi valtava määrä ehjiä kalusteita uudelleenkäyttöön, joko toisille yrityksille tai yksityiskoteihin. Käyttöikänsä tienpäässä olevat kalusteet käytetään varaosina tai metalli- ja energiateollisuuden raaka-aineina. Toimintamme volyymistä kertoo jotain, että vuonna 2018 kierrätimme yli 150.000 kalustetta ja säästimme valtavan määrän luonnonvaroja.

Kysy lisää tai pyydä tarjous kierrätyspalveluista täältä >>

 

Suunnittelu

Teemme tilojen kalustesuunnitelmat, muutossuunnitelmat sekä uusien ja yrityksen aiempien kalusteiden yhteiskäyttösuunnitelmat. Tarvittaessa teemme suunnitelmista havainnolliset mallinnuskuvat. Kauttamme saa myös arkkitehtipalvelut.

Toimitus ja asennus

Hoidamme toimitukset ja asennukset kaikkialle Suomeen. Oma logistiikkaketjumme ja kokeneet asentajatiimit huolehtivat toimitukset, asennukset ja kierrätykseen lähtevien kalusteiden poisviennin.

 

Vuokraus

Vuokraamme kalusteet lyhytaikaisiin tarpeisiin: projekteihin, väliaikaistiloihin, tapahtumiin jne. Vuokrattavat kalusteet voivat olla joko uusia tai käytettyjä tai koostua yhdistämällä uusia ja käytettyä. Vuokrausehdot neuvotellaan aina tapauskohtaisesti.

Lisätietoja vuokrauksesta myymälöistä >>

Rahoitus

Rahoitamme kumppanimme kanssa suuret tai pienet kalustehankinnat. Tarjoamamme projektirahoitus on varteenotettava vaihtoehto tasaamaan toimistomuutoksen kertakustannuksia.

Lisätietoja rahoituksesta myymälöistä >>